Els mantres t’inspiren i t’apropen a la veritat; t’ajuden a ampliar les opcions per aconseguir la teva prosperitat.

Normalment si no estem experimentant la prosperitat pot ser degut a un possible auto boicot, ja que podem tenir creences que estan creant part de la realitat que experimentem, encara que no en siguem sempre conscients del tot.

Per aquest procés de canvi, de treball personal cap als teus objectius, els mantres et poden ajudar. Els mantres t’inspiren i t’apropen a la veritat i t’ajuden a ampliar les opcions per a la teva prosperitat. Jo acostumo a triar un mantra que estigui orientat a la creença limitadora que he detectat i que estic treballant. Així doncs et proposo que escullis un mantra que estigui relacionat amb la teva limitació.

Per treballar amb el mantra, repeteix-lo almenys tres vegades al dia, en moments diferents. Respecte a perseverar, et recomano el que faig jo, que és repetir-lo almenys durant vint-i-un dies. He observat que quan tenim pensaments molt arrelats sobre determinats temes, cal un cert temps per poder-los substituir. Els mantres no cal que els diguis en veu alta, només cal que els diguis per a tu. Apart de repetir els mantres, pots acompanyar-los de visualitzacions. Pots visualitzar, imaginar que vas substituint les teves creences antigues per aquestes noves. Pots fer-ho amb totes les afirmacions (mantres) que vulguis.

Els que et proposo són exemples que funcionen, però t’animo a escriure els teus, amb les teves pròpies paraules. Al final tens el poder necessari per canviar tot allò que decideixis.

Mantres per substituir i alliberar-te d’antics patrons obsolets sobre la prosperitat integral, perquè puguis integrar una visió completa, tant física com espiritual, d’emprendre i prosperar des de l’abundància:

  • Quan emprenc soc una persona creativa, generosa, valenta.
  • Projecto sempre expressant els meus dons i genero prosperitat.
  • Sempre emprenc integrant totes les dimensions, la física, la mental, l’emocional i l’espiritual.
  • Tenir resultats materials forma part de prosperar.
  • Em permeto tenir diners i expresso la meva generositat quan en tinc.
  • L’èxit material forma part de la meva evolució integral.
  • Visc amb plenitud i m’allibero fàcilment del que no és funcional.